Rotterdam

Van Beethovenlaan 64
3012 AN Rotterdam
T. 088 - 123 45 68

Utrecht

Telingstraat 15
3512 GV Utrecht
T. 088 123 4567

Over ons

“Winning is not everything, but wanting to win is.” (Vince Lombardi)

De professionals van The Proposal Lab hebben hun sporen in targeting ruimschoots verdiend. Na betrokken te zijn geweest bij honderden offertetrajecten, besloten zij in 2014 om hun krachten te bundelen. De combinatie van strategische en creatieve vaardigheden maakt The Proposal Lab tot een daadwerkelijk full service-bureau voor proposals. Ervaren en bevlogen.

Ardjan Noorland

Managing Director

T. +31 6 21 272 040
M. ardjan@proposallab.nl
in

Business-to-business marketingstrateeg met vaardige pen. Werkte ruim 15 jaar bij Deloitte, onder meer als adviseur van de Raad van Bestuur op het vlak van communicatie. Bij dit bedrijf zette hij ook een unit op voor het succesvol pitchen op strategische accounts en het begeleiden van Europese aanbestedingen. Begeleidde en schreef honderden winnende proposals, voor zowel de private als de publieke sector. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het verzamelen en lezen van literatuur. Zijn liefde voor de letteren blijkt ook uit het onderzoek waarmee hij zijn MBA-opleiding cum laude afrondde: de impact van de digitalisering op de concurrentiepositie van de literaire uitgevers. Ardjan woont, schrijft en leest in Rotterdam.

Jaap Strating

Aanbestedingsexpert

T. + 31 6 39 11 06 98
M. jaap@proposallab.nl
in

Aanbestedingsexpert voor wie de inkooppraktijk aan overheidszijde geen geheimen kent. Gaf vorm aan grote en innovatieve aanbestedingstrajecten van de gemeente Eindhoven, waarbij hij nieuwe inkoopmethoden, zoals BVP, effectief toepaste. Werkte als tender manager bij een internationaal research-instituut, zette voor EZ een succesvol Innovatiecentrum op en introduceerde het keurmerk Investors in People. Rode draad in zijn loopbaan is innovatie, die hij voorziet van structuur en meetbaar maakt. Zijn analytisch vermogen, gevormd door het systeemdenken van de TU-Delft, is in bedrijfskundige richting aangescherpt aan de TU-Twente. Jaap helpt organisaties hun echt onderscheidende kwaliteiten te definiëren en vertaalt deze in krachtige proposities en effectieve uitvragen.

Peter Westerhuijs

Bid manager

T. + 31 6 53 29 12 79
M. peter@proposallab.nl
in

Business developer die weet wat er komt kijken bij een complex bid. Stuurde internationale bidteams aan en leidde contractonderhandelingen voor diverse consortia in met name IT en telecom voor tenders in zowel de private als de publieke sector. Kent de technologische trends en de verdienmodellen achter nieuwe producten en concepten. Zijn vaardigheden omvatten naast projectmanagement het vertalen van de klantvraag in technische oplossingen en winnende proposities. Na zijn studie aan de TU Delft en een loopbaan in marketing en sales bij KPN is hij sinds 2003 als investeerder en ontwikkelaar betrokken bij technologische start-ups en werkt hij als business developer voor verschillende multinationals.

Wim-Jan Verbon

Grafisch vormgever

T. +31 6 53 84 72 69
M. wimjan@proposallab.nl
in

Ervaren DTP professional die opmaakprogramma’s tot in de finesses beheerst. Hij voorziet al ruim 20 jaar offertes en aanbestedingsdocumenten van een professionele uitstraling. Haalt daarbij ook krappe deadlines, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. Werkt altijd in lijn met uw huisstijl. Sinds 1996 voert hij vanuit zijn studio Verbon Design grafische opdrachten uit voor vele tientallen opdrachtgevers, van lokale MKB-bedrijven tot grote retailers, zoals Albert Heijn. Wim-Jan woont en geeft vorm in Utrecht.

Bergse Rechter Rottekade 1
3051 AB  Rotterdam
T  +31 6 21 272 040