Skip to content

Design

“A plan to show the lookup, function and workings of an object or service before it is made.”

Design kent een helder doel. Anders is het kunst. Als design professionals vertalen wij uw doelstellingen naar een compleet concept voor uw proposal of presentatie en maken wij infographics die uw propositie vangen in heldere beelden. Uw proposal ‘mooi maken’ doen wij ook graag, alleen noemen wij dat opmaak of DTP, een kunstje dat The Proposal Lab overigens ook uitstekend beheerst.

Grafisch ontwerp

Wij zorgen voor een ‘look and feel’ die uw boodschap ondersteunt. Daarbij kan het gaan om het ontwikkelen van een uniforme stijl voor al uw proposals en salesmaterialen, maar ook om een eenmalig coverontwerp.

Opmaak & DTP

Soms heeft uw proposal of aanbesteding nog dat gouden randje nodig. Wij maken van uw document een professionele inschrijving. Uiteraard volledig in lijn met uw huisstijl en in ieder gewenst formaat of bestandstype.

Infographics

Uw onderscheidende aanbod gevat in één krachtig beeld. Een goede infographic maakt een hoop uitleg overbodig en draagt bij aan een compact en helder verhaal. Bij The Proposal Lab is alles mogelijk: van het ontwerpen van iconen tot een sessie met een tekenaar.

Powerpoint & keynote

Uw visie presenteren aan uw klant: een beslissend moment. Wij ondersteunen uw boodschap met een indrukwekkende presentatie. Video, animaties, grafieken? No problem. Groot voordeel van The Proposal Lab is dat alles tot op het laatste moment kan worden aangepast.

Templates & richtlijnen

Voor een sterk merk is eenduidig communiceren essentieel. The Proposal Lab kan uw huisstijl vertalen naar offertetemplates. Onze insteek daarbij is dat richtlijnen er zijn om uw professionals te helpen, niet hun creativiteit te beteugelen.

Verpakkingsontwerp

Vaak omvat een RFP ook de vraag naar bijlagen of additionele stukken. Een speciale verpakking of omdoos kan dan uitkomst bieden. Het versterkt uw professionele uitstraling en is praktisch voor de ontvanger: alle documenten verzameld in een handzame set.

Video & animatie

Video en animatie kunnen een emotie overbrengen, die uw boodschap versterkt. Ook kan video uitkomst bieden als (internationale) teamleden niet ‘live’ bij de presentatie aanwezig kunnen zijn.

Brand check

Vanzelfsprekend werken wij graag nauw samen met uw huisstijlspecialisten om er voor te zorgen dat de consistentie in uw communicatiemiddelen gewaarborgd blijft.

Meer weten?

Ardjan Noorland

Managing Director

Back To Top